Wat?

Meer bereik met jouw verhaal

Journalist

Als journalist heb ik ruime ervaring, zowel met nieuwsmedia als bedrijfsjournalistiek. Ik interview mensen in een sfeer waarin vertrouwen en openheid voorop staan, zowel op locatie als digitaal.

Copywriter

Voor online en offline tekstwerk zit je goed bij mij. Als copywriter weet ik als geen ander hoe een tekst enthousiast en wervend op te stellen om het juiste publiek aan te spreken. Een copywriter is onmisbaar in je marketing.

Arbeidsmarktcommunicatie

Vacatureteksten, testimonials en alle overige tekstwerk voor werkenbij-websites zijn helemaal mijn ding. Hoe vind je niet de meeste, maar de beste kandidaten voor jouw vacature? Aan de hand van een vaste structuur bouw ik de teksten slim voor je op. Bovendien schrijf ik ze passend bij de doelgroep en kun je ze op diverse kanalen inzetten.

Redacteur | Corrector

Naast mijn werk als tekstschrijver, ben ik ook inzetbaar als redacteur en corrector. Spelfouten zijn funest in welk medium dan ook. Als je communicatie hapert, hoe moeten je klanten er dan op vertrouwen dat je werk perfect is? Ik zorg als redacteur of corrector dat de uiteindelijke tekst foutloos is, lekker weg leest en past bij de doelgroep.

Neem eens een kijkje in mijn portfolio, dan zie je wat ik allemaal kan betekenen. Een overzicht van mijn samenwerkingspartners en hun ervaringen met mij vind je bij mijn referenties.

Ik ben allround tekstschrijver, heb je een specifieke wens of wil je graag eens nader kennismaken? Neem dan gerust contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s