Wat?

Meer bereik met jouw verhaal

Journalist

Als journalist heb ik ruime ervaring, zowel met nieuwsmedia als bedrijfsjournalistiek. Ik interview mensen in een sfeer waarin vertrouwen en openheid voorop staan, zowel op locatie als digitaal.

Copywriter

Voor online en offline tekstwerk zit je goed bij mij. Als copywriter weet ik als geen ander hoe een tekst enthousiast en wervend op te stellen om het juiste publiek aan te spreken. Een copywriter is onmisbaar in je marketing.

Redacteur | Corrector

Naast mijn werk als tekstschrijver, ben ik ook inzetbaar als redacteur en corrector. Spelfouten zijn funest in welk medium dan ook. Als je communicatie hapert, hoe moeten je klanten er dan op vertrouwen dat je werk perfect is? Ik zorg als redacteur of corrector dat de uiteindelijke tekst foutloos is, lekker weg leest en past bij de doelgroep.

(SEO-)tekstschrijver

Ben je van plan online op te vallen? Dan ben ik er voor je. Als (SEO)-tekstschrijver zorg ik ervoor dat jouw verhaal wijd verspreid wordt. Door slim te schrijven voor Google (SEO) word je online beter gevonden. Meer publiek, meer traffic op je website en uiteindelijk meer omzet!

Neem eens een kijkje in mijn portfolio, dan zie je wat ik allemaal kan betekenen.

Ik ben allround tekstschrijver, heb je een specifieke wens of wil je graag eens nader kennismaken? Neem dan gerust contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s