Wie?

Lizanne Wesselink

Teksten kunnen informeren en tegelijk enthousiasmeren, mensen in beweging brengen en inspireren. Zulke teksten zijn mijn favoriet. Ik schrijf ze met aandacht voor dat wat uniek is. En ik blijf een journalist, dus ik zoek altijd naar het nieuwe, het nét even andere, naar dat wat jou maakt tot wie je bent. Als creatieve tekstschrijver zoek ik steeds naar precies díe woorden die zorgen voor leesbare teksten waar je ook nog iets aan hebt.

Tekstschrijver met frisse blik

Ben je bang dat ik niets voor jou kan betekenen, omdat ik je vakgebied niet ken? Geen zorgen. Na ruim tien jaar ervaring weet ik hoe ik in een gesprek tot de kern moet komen. En wist je dat de frisse blik van een buitenstaander soms juist heel verhelderend werkt?

Wie haal je in huis?

Mijn achtergrond ligt in de (dagblad)journalistiek, dat betekent dat ik kritische vragen stel en ontzettend nieuwsgierig ben naar hoe dingen nou écht zitten. Ik wil alles van je weten, zet de koffie maar vast klaar. Ik ben trouwens niet alleen journalist, ik studeerde ook af als Neerlandicus. Dat betekent teksten zonder taalfouten. Fijn idee, nietwaar?

Meer weten? Dit is mijn CV

CV Lizanne Wesselink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s