Wie?

Lizanne Wesselink – Tekstschrijver

Ik hou van teksten die enthousiasmeren, mensen in beweging brengen en inspireren. Met aandacht voor dat wat uniek is. Ik blijf een journalist, dus ik zoek altijd naar het nieuwe, het nét even andere, naar dat wat jou maakt tot wie je bent.

Tekstschrijver met frisse blik

Ben je bang dat ik niets voor jou kan betekenen, omdat ik je vakgebied niet ken? Geen zorgen. Na ruim tien jaar ervaring weet ik hoe ik in een gesprek tot de kern moet komen. En wist je dat de frisse blik van een buitenstaander soms juist heel verhelderend werkt?

Wie haal je in huis?

Mijn achtergrond ligt in de (dagblad)journalistiek, dat betekent dat ik kritische vragen stel en ontzettend nieuwsgierig ben naar hoe dingen nou écht zitten. Ik wil alles van je weten, zet de koffie maar vast klaar. Ik ben trouwens niet alleen journalist, ik studeerde ook af als Neerlandicus. Dat betekent teksten zonder taalfouten. Fijn idee, nietwaar?

Meer weten? Dit is mijn CV.

CV Lizanne Wesselink

Hoe pakken we het aan?

De eerste fase

Na onze kennismaking, stuur ik je een offerte. Gaan we samen aan de slag? Dan beginnen we met een goed gesprek. Jij vertelt mij alles wat je maar kunt verzinnen, ik filter daar de interessante dingen uit. Heb je nog meer informatie, bijvoorbeeld in video’s, brochures of online? Dan ontvang ik dat ook graag van je.

Aan het werk!

Daarna ben ik even stil. Dat betekent niet dat ik niks doe. Ik ben aan het schrijven, schrappen, schuiven met alinea’s en nog meer geknutsel met letters. Uiteindelijk kom ik bij je terug met een eerste versie. Aan de hand van jouw feedback ga ik aan de slag met de definitieve versie van jouw tekst.

Het eindresultaat

Natuurlijk ga ik voorzichtig om met de informatie die je me geeft en er wordt niets gepubliceerd zonder jouw toestemming. De uiteindelijke teksten zijn een coproductie van ons samen. Jij het verhaal, ik de woorden.

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Ieder z’n vak, dus als je goede foto’s zoekt of een flashy website wilt laten bouwen, kan ik je niet helpen. Of wacht.. misschien toch! Mijn uitgebreide netwerk bevat specialisten op allerlei fronten. Webbouwers, marketeers, fotografen, ik breng je in contact met deskundigen in de diverse vakgebieden.

Wil je meer weten?

Dan kun je me altijd bereiken. Ik vertel je graag hoe ik werk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s