Portfolio

Ik ben allround tekstschrijver, dus mijn portfolio bevat allerlei soorten teksten. De meest recente publicaties staan altijd zo snel mogelijk op LinkedIn en Facebook. Hieronder vind je een kleine greep uit mijn werk.

Wil je meer weten? Ik vertel je graag over wat ik allemaal doe, niet al mijn werk kan (of mag) online. Neem gerust contact op voor een gesprek over wat ik allemaal doe en wat we samen voor elkaar kunnen krijgen.

SEO
SEOEen SEO-tekstschrijver zorgt voor teksten die aantrekkelijk zijn geschreven en door Google gezien worden. Zo ben je beter vindbaar en trek je meer klanten.

COPYWRITER
Een copywriter zorgt dat het commerciële verhaal goed uit de verf komt met wervende, enthousiaste teksten. Bij het schrijven van bijvoorbeeld brochures of advertorials zorgt een copywriter dat niet alleen de inhoud, maar ook de enthousiaste toon het publiek aanspreekt.

JOURNALIST
Mijn werk als journalist spitste zich jarenlang toe op de dagbladjournalistiek. Ik ben als journalist gewend te werken met korte deadlines en strikte woordaantallen wat een hoge informatiedichtheid in een neutrale tekst oplevert.

PROFIEL
Een profiel laat zien wie de mens of wat het bedrijf achter de naam is. Met een goed profiel ziet het publiek meer dan alleen de kale feiten.

ONLINE
Online gezien worden is absoluut onmisbaar tegenwoordig. Een goed geschreven website is je online visitekaartje en portfolio. Het is altijd actueel en biedt enorm veel kansen.

  • De Bewindvoerster zocht een tekstschrijver die de nieuw te bouwen site kon vullen met een helder verhaal waarin cliënten en toekomstige cliënten duidelijkheid vinden.
  • Nel Schoehuijs was toe aan een opfrisbeurt voor haar website. Een nieuwe indeling, teksten samenvoegen en nalopen, maar ook nieuwe teksten toevoegen. Alles bij elkaar een mooie klus waarin samenwerking het belangrijkste speerpunt was.
  • Voor vastgoedbedrijf Brick Capital verzorgde ik de webteksten over vastgoedbeleggingen en vastgoedontwikkeling.

CORRIGEREN EN REDIGEREN
Voor het corrigeren en redigeren van teksten kun je bij mij terecht. Mijn opleiding Nederlands maakt dat ik zorg dat jouw tekst foutloos en grammaticaal correct bij je terugkomt, prettig leesbaar is en een logische opbouw heeft.

  • Het boek NAH genoeg, niets te zien werd op 18 juni 2018 aan Tweede Kamerlid Vera Bergkamp aangeboden. In het boek beschrijft Frank Willem Hogervorst hoe zijn leven in letterlijk één klap veranderde. Hij vertelt over de nieuwe weg die hij moest vinden in het leven en vult dat aan met verhalen van professionals. Ik corrigeerde het boek en verzorgde het persbericht dat voor de lancering werd uitgegeven. Zie ook www.nahgenoeg.nl.
  • Op 21 september 2017 werd het boek Is jouw organisatie al GO? van Bert Dikmans gepresenteerd. Ik liep het hele boek van A tot Z na om er een foutloos geheel van te maken. Meer informatie over het boek vind je op de website van T-MC. Over het corrigeren van het boek schreef ik onlangs een blog.
  • Voor Hulsbergen in Verandering (her)schreef ik onder andere alle benodigde teksten. Naast het tekstwerk, dacht ik ook mee over inhoud en indeling van de website en keek ik naar de visuele presentatie van de website.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s