Stoere vrouwen sporten

Lizanne - Stoere vrouwen sporten

Werk en privé moet je gescheiden houden, zeggen sommige mensen. Voor mij zijn werk en privé prima in balans, maar ze lopen ook gerust door elkaar heen. Ik doe niet moeilijk over het beantwoorden van een mail op een vrije dag en kom ook gerust ’s avonds of in het weekend naar een afspraak.

Soms is het onmogelijk om werk en privé strikt gescheiden te houden. Gelukkig is dat ook niet mijn doel in het leven, dus toen ik de community Stoere Vrouwen Sporten tegenkwam, wist ik gelijk dat ik daar iets mee moest. Of ik stoer ben laat ik maar even in het midden, maar ik ben wel een vrouw en ik sport ook in mijn vrije tijd. Het ultieme recept om te beginnen met bloggen voor Stoere Vrouwen Sporten, vond ik.

Met bibberende handjes gooide ik er een mailtje uit en de enthousiaste reactie die terugkwam stemde positief. Ik besloot om de week een blog te leveren, dat is een mooie stok achter de deur om regelmatig te bloggen én om regelmatig te sporten. Want ook ik ga weleens met lood in m’n schoenen naar de sportschool.

Ondanks mijn enthousiasme vond ik het toch best even een drempel. Bloggen over iets waarvan veel mensen niet eens wisten dat ik het deed, een heuse actiefoto in de sportschool maken en ineens aangesproken worden tijdens een work-out. Stiekem vond ik dat allemaal best wel spannend. Bovendien kan ik prima schrijven over wat andere mensen zeggen en meemaken, maar mijn eigen ervaringen beschrijven is weer een hele andere tak van sport.

Gelukkig levert het ook veel op. Leuke gesprekken natuurlijk, want de reacties zijn vooralsnog alleen maar positief. Maar ook als tekstschrijver heb ik er iets aan. Bloggen is weer iets heel anders dan een nieuwsbericht van driehonderd woorden voor de krant. Bovendien kan ik zo af en toe wat van mijn SEO-skills kwijt in de blogs en op die manier actief blijven met de SEO manier van schrijven.

Al met al dus een heleboel positiefs aan iets waar ik toch al mee bezig was. Mijn blogs vind je allemaal bij elkaar onder mijn voornaam, wel zo handig toch?

Ben je op zoek naar een blogger voor jouw website of kan ik je helpen met andere vormen van tekst? Neem dan eens contact op, ik help je graag.