Tekst werkt, lees hier wat anderen vonden van de samenwerking met mij. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan eens contact op om te bespreken wat tekst voor jou kan doen.

Sanne Meijers

Lizanne heeft het voor elkaar gekregen om onze (niet geringe) werkzaamheden helder en overzichtelijke samen te vatten in een tekst die lekker loopt! Wij zijn erg te spreken over deze samenwerking en kijken uit naar de volgende teksten die we aan haar voor kunnen gaan leggen.
http://www.across-consult.com/

Lion internet

Onze samenwerking met Lizanne bevalt uitstekend! Lizanne is een betrouwbare partner, ze houdt zich aan haar woord en mist nooit deadlines. Ze komt afspraken na en staat open voor feedback op haar werk. Haar creatieve schrijfstijl levert goede teksten waar wij erg blij mee zijn. De ervaring ervaren wij nog steeds als zeer positief.

www.lioninternet.nl

Nel Schoehuijs

En zo zit ik aan de thee met een ontzettende leuke, nieuwsgierige frisse jongedame die ik eigenlijk gelijk wil adopteren als mijn zus. Lizanne Wesselink. Het is makkelijk om te vertellen aan iemand die zo oprecht is geïnteresseerd. Maar ik heb een afspraak met een missie; Lizanne gaat namelijk een persbericht opstellen. Mijn verhaal dat uit zoveel invalshoeken en zoveel ervaringen bestaat, is voor niemand te volgen. Dat is mijn idee. Een schizofreen c.v. 

Als daar in een flits al binnen een paar dagen al een beknopt, helder, logisch en sprankelend voorstel voor een persbericht binnen komt, ben ik blij verrast. Ja, dat gaat over mij. En jeetje hoe kan zij dat nu allemaal zo goed begrepen hebben? Lizanne Wesselink dus. Een mooi extraatje is het artikel dat zij voor de Stentor over mij mocht schrijven. Van hetzelfde kaliber: Warm en helder met een duidelijk doel. 

www.nelschoehuijs.nl